Het koor

Meezingen?

De Synagoge

De wekelijkse repetities zijn op donderdagavond van 20:00 tot 22:15 uur in de Synagoge, Nieuwstraat 3 in Weesp.

Francisca Pizarro

Momenteel is er plaats voor enkele enthousiaste alten, tenoren en bassen.

Sinds kort is het ook mogelijk projectzanger te worden. Projectleden verbinden zich in principe voor de duur van één project, maar kunnen daarna eventueel vast koorlid worden.

Het eerstvolgende project van Camerata Fectionata is het Requiem van Gabriel Fauré, waarvan de uitvoering is gepland op 19 oktober aanstaande.

Het repertoire omvat momenteel vierstemmige muziek zoals Ubi caritas van Ola Gjeilo, Ave Maria van Javier Busto, The Lord Bless You van John Rutter en het Gloria in D van Antonio Vivaldi. Deze muziek werd op 10 februari 2024 uitgevoerd in de Van Houtenkerk.

Nieuwe leden kunnen twee repetities gratis meezingen. Daarna volgt een stemtest met de dirigent. Zodra een lid is toegelaten, is contributie verschuldigd, die momenteel € 40 per maand bedraagt. Voor studieweekenden e.d. kan een extra bijdrage gevraagd worden.

Tevens krijgen nieuwe leden toegang tot de koorapp en ontvangen zij het Huishoudelijk Reglement. Hierin worden de rechten en verplichtingen van de dirigent, de koorleden en het bestuur geregeld.

Heb je vragen en/of lijkt het je leuk om mee te zingen?
Mail dan naar: info@cameratafectionata.nl
of bel Marleen Out: 06-53244027